Werkwijze

Van ontwerp tot aanleg. Wij werken doorgaans in zes simpele stappen:

 1. Vrijblijvend en oriënterend gesprek
  Tijdens een vrijblijvend en open gesprek maken we kennis met elkaar om zo een beter en breder beeld van u als opdrachtgever te krijgen. We bekijken uw huidige tuin en noteren al uw wensen en ideeën. Vervolgens volgt een offerte voor het verdere vervolg: in de meeste gevallen draait het dan om het maken van een ontwerp.
 2. Tweede gesprek
  Voor het tweede gesprek meten we uw tuin op, doen we enkele voorstellen en bekijken we waar de eventuele lastige punten en uitdagingen liggen. Vervolgens gaan we in het gesprek dieper in op de wensen en eisen die u heeft.
 3. Ontwerp en presentatie
  Alles wat we besproken hebben, wordt omgezet naar een visueel ontwerp. De plattegrond wordt verder uitgewerkt en er worden 3D schetsen gemaakt van uw nieuwe tuin. Deze ontwerpen zullen we aan u presenteren. Eventuele aanpassingen kunnen nog worden doorgevoerd.
 4. Goedkeuring en offerte
  In deze fase zit u nog nergens aan vast. Eerst dient u het ontwerp immers goed te keuren. Vervolgens stellen wij een offerte op.
 5. Laatste check
  Nadat u akkoord bent met de offerte, lopen we samen nogmaals alle wensen en eisen door, zodat we niet voor onnodige verrassingen komen te staan. Zeker bij de meer uitdagende projecten gaan we samen met u in showrooms of kwekerijen op zoek naar geschikte materialen en beplanting.
 6. Tuinaanleg
  We starten met het aanleggen van uw tuin. Kleine wijzigingen die het ontwerp ten goede komen, kunnen dan nog worden doorgevoerd.

Wilt u binnenkort genieten van een nieuwe tuin? Neem dan contact op met Studio Fortuin

Neem vrijblijvend contact op