Landschappelijke tuin

Deze landschappelijke tuin in het buitengebied van Uden had al veel allure door de bestaande diversiteit aan beplanting. Op het perceel waren veel verschillende soorten bomen en heesters aanwezig, welke met zorg zijn behouden tijdens de nieuwbouw van de woonboerderij.
Door sterke zichtlijnen te creëren vanuit de woning sluit de tuin perfect aan bij de architectuur, bestaande beplanting en de landelijke omgeving. De wintergroene blokhagen omkaderen de verschillende ruimtes, en ruime borders bieden plaats aan een pastel-kleurig palet van vaste planten, siergrassen en heesters.
Ook is er voldoende plek voor ontspanning, verschillende zitplekken om even tot rust te komen en te genieten van de tuin. En natuurlijk niet te vergeten de tuinkas, geïntegreerd in het ontwerp vanuit de wens om zelf groenten en fruit te kweken.
Een resultaat waar optimaal genoten kan worden van het landelijke buitenleven.
Terug naar projecten
Studio Fortuin
Harm Verwegen
Koesteeg 30
5258 TN Berlicum
T: 06 30 60 29 30
E: info@studiofortuin.nl

Studio Fortuin Copyright ©2023
All Rights Reserved.
Made by LITSTILL