Sfeervolle buitenkamer

Nadat de monumentale villa voorzien was van een moderne uitbouw, was de tuin toe aan een opfrisbeurt. De wens van de klant was vooral een betere verbinding tussen binnen en buiten, en meer diversiteit en kleur in de borders.
Het ruime terras wat grenst aan de openslaande deuren is de centrale plek van de tuin. Omlijst door twee prachtige meerstammige sierkersen, en voorzien van een houtkachel, is hier een fijne en besloten zitplek ontstaan.
De beplanting is het hele jaar door aantrekkelijk door het toepassen van vaste planten, bloembollen en siergrassen. Deze natuurlijke stijl van beplanten zorgt voor een goede balans, enorm veel diversiteit, een sterke seizoen beleving.
Doordat de tuin een genot is om naar te kijken, én om in te verblijven is er een heerlijke buitenkamer ontstaan waarin binnen en buiten naadloos in elkaar opgaan.
Terug naar projecten
Studio Fortuin
Harm Verwegen
Koesteeg 30
5258 TN Berlicum
T: 06 30 60 29 30
E: info@studiofortuin.nl

Studio Fortuin Copyright ©2023
All Rights Reserved.
Made by LITSTILL