Werkwijze

Van ontwerp tot aanleg. Wij werken doorgaans in zes simpele stappen:

 1. Vrijblijvend gesprek
  Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we kennis met elkaar. We bekijken uw huidige tuin en noteren al uw wensen en ideeën. Deze zullen we vervolgens vertalen naar een plattegrond.
 2. Tweede gesprek
  Bij het tweede gesprek gaan we dieper in op de wensen en eisen die u heeft. We meten uw tuin op en presenteren de plattegrond met de eerste ideeën. Wijzigingen zoals nieuwe wensen, ideeën en eisen worden meegenomen.
 3. Ontwerp en presentatie
  Alles wat we besproken hebben wordt omgezet naar een visueel ontwerp. De plattegrond wordt verder uitgewerkt en er worden 3D schetsen gemaakt van uw nieuwe tuin. Deze ontwerpen zullen we aan u presenteren en aanpassingen kunnen nog doorgevoerd worden.
 4. Goedkeuring en offerte
  In deze fase zit u nog nergens aan vast. In deze stap moet namelijk eerst het ontwerp goedgekeurd worden en vervolgens zullen wij de offerte opstellen.
 5. Laatste check
  Nadat u akkoord bent met de offerte zullen we alle wensen en eisen nog een keer doorlopen. Zodat we niet voor onnodige verrassingen komen te staan.
 6. Tuinaanleg
  We starten met het aanleggen van uw tuin. Komt u tijdens het aanleggen van de tuin op nieuwe ideeën of wensen dan zullen we deze nog verwerken in het ontwerp van de tuin.

Wilt u binnenkort genieten van een nieuwe tuin? Neem dan contact op met Studio Fortuin

Neem vrijblijvend contact op